Proiect Rezidential august 2019, Romania

Corradi Ermetika XL & Usi glisante Schüco

Se poate si asa: clientul face structura, noi venim cu inchiderile. O frumoasa terasa construita de beneficiar avea nevoie si de protectie laterala.

Am montat 3 sisteme Corradi Ermetika XL (made in Italy) cu folie Cristal, iar pe latura cea mai circulata clientul a optat pentru un set de usi glisante cu rama din aluminiu, sistem Schüco (made in Germany). In felul acesta terasa se poate folosi in deplin confort tot timpul anului, indiferent de vreme.

Perete de vant? Folie transparenta? Rulou casetat cu folie Cristal?

Indiferent de denumire, sistemul de protectie laterala a teraselor, Corradi Ermetika XL, ofera cel mai inalt nivel de calitate a fabricatiei si protectie impotriva ploii, vantului si a zapezii, unul din cele mai importante avantaje fiind faptul ca folia este prinsa in ghidajul lateral. Acest sistem se poate monta pe orice tip de suport – lemn, aluminiu, beton, zidarie etc.

Clientul poate controla deschiderea sistemelor Ermetika XL, in functie de necesitate, iar in timpul iernii microclimatul creat ajuta ca terasa sa fie transformata intr-un spatiu placut.

Avantajele sistemelor Corradi Ermetika XL fata de competitori:

  1. sunt produse pe comanda in Italia, cu o inalta calitate a fabricatiei, dupa toate cerintele CE si certificate TUV SUD ISO 9001;
  2. design minimalist al casetei si profile laterale de numai 85 mm, care includ un sistem patentat de retinere a foliei;
  3. folie de protectie Cristal, un material foarte rezistent la actiuni mecanice si raze UV;
  4. un sistem unic de sudura al foliei aproape invizibil;
  5. garnitura sub profilul orizontal care preia micile imperfectiuni din pardoseala;
  6. actionare electrica cu telecomanda sau manuala, cu manivela dublu articulata;
  7. sistem de montare pentru perdele sau draperii inclus in caseta.

Cere o oferta

https://corradi.ro/proiecte/proiect-rezidential-august-2019-romania/

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile Google se aplica.