Imago

Pergole bioclimatice

Imago este proiectul Corradi nascut dintr-o viziune noua asupra spatiului exterior, ce se intampla acolo, ce iti imaginezi sa se intample.

O solutie cu lamele rotative pana la 135˚ in care se pot integra lumini LED perfect centrate. In jgheabul de preluare a apei se pot integra lumini perimetrale, creand astfel un sistem de iluminat extrem de placut.

Particularitatea produsului este ca aspectul exterior poate fi complet diferit de cel interior prin vopsirea bi-colora a stalpilor si grinzilor.

Imago isi arata nivelul superior de flexibilitate cu numeroasele configurari de inchideri laterale: cu usi de sticla glisante, cu panouri Aura, cu inchideri verticale cu materiale transparente filtrante sau de umbrire. Inchiderea laterala se poate face concomitent pe aceeasi latura cu usi de sticla si cu inchidere verticala.

Pentru a completa lista optionalelor care fac din Imago un pavilion autosuficient, Corradi a dezvoltat o platforma de 17,5 cm inaltime care poate compensa diferentele de inaltime si care poate fi completata cu diverse tipuri de pardoseli.

Dimensiunea maxima a unui singur modul Corradi Imago este de 6,27 m x 5 m.

Cere o oferta

https://corradi.ro/pergole-bioclimatice/imago/

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile Google se aplica.